Back to the top

O NAMA

“KROV PVC-ALU SISTEM d.o.o.” iz Valjeva je preduzeće za proizvodnju PVC i aluminijumske energetski efikasne stolarije i pratećih elemenata vezanih za fasadnu i unutrašnju stolariju u građevinarstvu. Osnovano je 1989. godine kao mala porodična zanatsko-građevinska radnja, koja se bavila bravarskim poslovima i izgradnjom stambenih i poslovnih objekata, po sistemu “ključ u ruke”.

Od 2005. godine prateći zahteve tržišta i trendove u građevinarstvu proširili smo delatnost proizvodnjom PVC i aluminijumske energetski efikasne stolarije vrhunskog kvaliteta, u saradnji sa renomiranim proizvođačem PVC profila “REHAU” iz Nemačke i ALU profila “ELVIAL” iz Grčke. Ova delatnost je u međuvremenu postala i primarna delatnost preduzeća. Od 2011. godine umesto “Zanatsko-Građevinske radnje KROV” osnovano je preduzeće “KROV PVC-ALU SISTEM’’.

IMG_4921
IMG_4869

Od 2014. godine nalazimo se u novom modernom poslovnom objektu površine 1100 m2. U sklopu objekta nalazi se kancelarijski prostor sa izložbenim salonom, proizvodni pogon sa savremenom opremom, magacin materijala kao i magacin gotovih proizvoda.

1
IMG_4764

Naš cilj je zadovoljan kupac i shodno tom cilju mi ćemo nastaviti sa proizvodnjom stolarije vrhunskog kvaliteta i da pružimo uvek više od očekivanog.
Ključ uspeha koji nas gura ka samom vrhu u ovoj delatnosti jeste taj što neprekidno pratimo inovacije u građevinarstvu, a samim tim se uvode novine i u našu ponudu. Kada se na to doda konstantna edukacija zaposlenih, proizvodnja u novom savremenom proizvodnom pogonu, kao i odličan odabir partnera, kvalitet je neminovan.

Sva prava zadržava krov-valjevo © TitanWebDesign.Rs